project EGG klaar

Grootste 3d print project gerealiseerd

Na meer dan een jaar intensief 3Dprinten, samenwerken met de 3Dprint community wereldwijd realiseerde Michiel van der Kley project EGG. Het is het tot nu toe grootste community 3D geprinte object. Met project EGG wil Michiel laten zien wat er mogelijk is met 3Dprinten, nieuwe software , alles gemaakt met behulp van Rhino en Grasshopper, en nieuwe ideeën. Door de komst van 3Dprinters en andere digitale technieken hoeft de wereld er niet langer uit te zien zoals hij er nu uit ziet. Project EGG bestaat uit 4760 'stenen' die allemaal uniek zijn, verschillend van formaat en vorm. Project EGG laat zien wat er allemaal kan met deze nieuwe techniek. Het is misschien het begin van een nieuwe beeldtaal.

zie ook facebook en de website van project EGG