rhinoboeken

Nieuw Rhinoboek van Michiel van der Kley 

 Dit nieuwe boek is een handleiding voor het werken met Rhinoceros 5.0, het 3D-modelleer en visualisatieprogramma voor product- ontwerpers, kunstenaars, architecten en beeldhouwers. 

Dit boek leert je stap voor stap het programma gebruiken. Het boek behandelt tekenen in 2D, bouwen in 3D, bewerken in 3D, materialen, licht, renderen, de uitvoermogelijkheden, scripten en nog veel meer aan de hand van veel voorbeelden.
Het boek gaat in op veel van de nieuwe mogelijkheden van Rhino 5, en het goeie uit het eerdere ‘Werken met Rhinoceros 4.0’ is natuurlijk behouden.

Het boek bevat veel nieuwe oefeningen en 6 extra hoofdstukken, waarin onder andere Grasshopper, Sub object modelling en degrees worden behandeld.

Het boek, in gewoon Nederlands geschreven, legt de beginselen van het Werken met Rhino uit. Er zijn twee soorten hoofdstukken. De gewone hoofdstukken die het programma uitleggen van start tot eind, en de zogenaamde doe-hoofstukken. Daar kun je aan beginen zonder veel voorafgaande kennis.

Leuk voor als je even geen zin hebt om uitleg te lezen en handig want je doet in elk doe-hoofdstuk toch kennis op over het programma.

Het boek heeft 320 pagina’s en 680 illustraties.