Cursus Rhino Level II

Een cursus voor de gevorderde gebruiker.

Als je genoeg basiskennis hebt en je wil meer en specifieker kennis en vaardigheden leren, dan is deze veelomvattende cursusu iets voor jou. Tijdens deze cursus gaan we in op:

Rhino personaliseren en Scripten in Rhino.
Je leert simpele veranderingen te maken in de user interface en leert je eigen shortcuts te maken. Daarnaast leer je wat basic scripting is.

Modelleren voor gevorderden.
Terwijl je aan voorbeeldbestanden werkt leer je geavanceerde surface-technieken.Je leert een hoop over surface continuity en over het analyseren van surfaces. Verder leer je hoe je de continuity kunt veranderen en hoe je surface-degrees moet zien, gebruiken en veranderen.

Grasshopper, de nieuwe generatieve modelleertechniek in Rhino.
Een groot deel van de cursus is gereserveerd voor Grasshopper. We behandelen uitgebreid de user interface, leren een hoop verschillende items kennen en hun betekenis, we maken eenvoudige objecten, en bouwen aan het eind complexe grasshopper-definities.

rhino pro

 

rhino pro 2

3D printen
Aan  het einde van de tweede dag, worden cursisten aangemoedigd om modellen te ontwerpen en bouwen die tijdens de derde dag worden 'ge3Dprint'. We behandelen uitgebreid hoe je een model moet voorbereiden voor 3Dprinten, we leggen de werking van slice-programma's uit, als ook de uitvoermogelijkheden en meer. Op deze manier breng je je idee tot werkelijkheid

rhino pro 3